Keeping you posted


We've got some news for you

schermafbeelding 2021-05-09-om-18.43.13

Joepie!!!!

Animali verhuist!

Bergensesteenweg 372, Halle


Het is zover...

We hebben belangrijk nieuws voor u! We zijn heel blij jullie aan te kondigen dat Animali vanaf 25 mei 2021 haar intrek neemt in een nieuw pand op de Bergensesteenweg 372 in 1500 Halle. Deze nieuwe locatie is ingericht om het comfort van alle viervoeters én hun baasjes te maximaliseren. Een stressvrije ervaring gelinkt aan de beste zorgen zijn het doel. Hond en kat hebben recht op een aparte wachtzaal, consultatieruimte en hospitalisatieruimte.

Naast onze moderne apparatuur, zoals een microscoop, echo, röntgen,- en bloedanalyse-apparaat, beschikt Animali ook over een afdeling tandverzorging (met dentale RX), fysiotherapie, gedragsbegeleiding, puppygewenning en aparte hospitalisatieruimten voor hond, kat en konijnen/knaagdieren met camerabewaking. Er werden 3 aparte operatiekwartieren ingericht : één voor tandheelkunde, één voor basischirurgie en één voor meer ingewikkelde zaken zoals operaties van kruisbanden of botbreuken. We zijn ook heel fier jullie aan te kondigen dat wij als één van de eerste dierenartspraktijken in België beschikken over een nieuwe generatie anesthesietoestel, waarmee de dieren op de meest veilige manier een operatie kunnen ondergaan.

In de loop der jaren was Animali op zijn oude locatie uit z'n jasje gegroeid. Een nieuwe, ruimere locatie met meer mogelijkheden was dus noodzaak. De gehele afdeling kleine huisdieren verhuist en u zal dus vanaf 25 mei worden verdergeholpen op ons nieuwe adres. Na de verhuis krijgen de huisdieren én hun baasjes een nog betere zorg. Onze contactgegevens blijven onveranderd. Telefoon 02/3550270 en www.animali.be

We sluiten even de deuren om deze verhuis in goede banen te leiden: sluiting op 20 mei vanaf 17u. Vanaf 25 mei zien we elkaar graag terug op onze nieuwe plek, namelijk de Bergensesteenweg 372 1500 Halle. Parkeren kan u voor de witte villa aanpalend aan de nieuwbouw. We voorzien een attentie voor de eerste 500 baasjes die op consultatie komen met hun viervoeter! Gezien door de huidige COVID maatregelen wij geen opendeurdag kunnen houden, zullen wij in de wachtzaal een rondleiding afspelen zodat u een blik achter de schermen te zien krijgt!

Tot binnenkort ?!

Ruime openingstijden
Afhalen van voeding en medicatie aan de balie:
Maandag tot en met vrijdag 08.30 uur - 19.00 uur
Zaterdag 09.30 uur - 13.00 uur

Consultaties en operaties: steeds op afspraak 02/3550270 (ongewijzigd) of via website www.animali.be
Buiten de openingstijden is Animali ook voor spoedgevallen bereikbaar.
Er is een eigen wachtdienst alle dagen tot 22.00 uur. ‘s Nachts werken wij samen met een externe wachtdienst.