You are exactly where you need to be


Here for you at all times

Lees ons verhaal.Dierenartsen met Passie!


Ons dynamisch team streeft naar kwaliteit, kennis van zaken en de best mogelijke professionele zorg voor uw huisdier waarbij de gezondheid en het welzijn van uw dier centraal staan.

Telefoon

02 355 02 70

E-mail

info@animali.be

Bedankt voor uw e-mail!

Wij hebben uw boodschap goed ontvangen. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Fijne dag verder.

Sinds 2007Dierenartsen met Passie!


Animali werd opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een dynamische groepspraktijk kleine huisdieren. Hun troef? Gepassioneerde dierenartsen en gouden assistentes.
—All you ever wanted in a team—

Lees meer

Full service tot 21u —7/7—


Het team van Animali zet haar schouders onder een eigen spoeddienst tot 21u en weer vanaf 8u30 ’s morgens. Vertrouwde gezichten met toegang tot het volledige gezondheidsdossier van uw dier maken het verschil. Buiten bovenstaande uren is het mogelijk dat u wordt doorgeschakeld naar een externe wachtdienst. Deze dienst wordt bemand door collega-dierenartsen die voor spoedgevallen bij u aan huis komen. De volgende ochtend worden wij in voorkomend geval steeds op de hoogte gebracht zodat uw dossier door ons correct opgevolgd kan worden.

Lees meer

Onze filosofieHeel veel ‘professionele passie’


Animali is gekend om zijn ‘gespecialiseerde know how’ in de eerstelijnsdiergeneeskunde, zijn ‘state-of-the-art equipment’ en blijft steeds geboeid door de nieuwe kneepjes van het vak, wereldwijd.

Lees meer