Keeping you posted


We've got some news for you

ikatmg 6170

Volledig veilig open

Vanaf 4 mei

Dringende en niet-dringende consultaties & afhalingen


Vanaf 4 mei zijn we weer volledig open

Vanaf 4 mei zijn we terug open voor alle behandelingen, dringend én niet-dringend, natuurlijk met strikte beschermingsmaatregelen: vanaf maandag 4 mei is onze balie opnieuw dagelijks geopend van 8u30 tot 19u tijdens de weekdagen en van 9u30 tot 13u op zaterdag. Er worden voorlopig nog geen huisbezoeken gedaan.

Onze werkwijze:

1. Komt u voor een afspraak?

Stap 1: U parkeert uw wagen zoals altijd op de parking.

Stap 2: U belt naar Animali 02/3550270 en zegt dat u er bent. De dierenarts die uw dier zal verzorgen komt naar buiten en luistert op veilige afstand (en met mondkapje) naar uw verhaal en de reden van uw komst.

Stap 3: De dierenarts zal uw dier aannemen.

Stap 4: De dierenarts gaat alleen met uw dier naar binnen, terwijl u eventjes in de auto blijft wachten.

Stap 5: Indien de dierenarts dit nodig acht, kan het zijn dat deze u vraagt mee naar binnen te komen. Dit wordt alleen toegelaten indien u een mondkapje draagt.

Stap 6: De dierenarts komt na afloop van de consultatie weer naar buiten met uw dier en bespreekt de eventuele verdere behandeling.

Stap 7: De dierenarts handelt de betaling af met u.
Enkel in bepaalde gevallen, zullen uitzonderingen toegelaten worden (bv euthanasie, hond die enkel onder appel is met eigenaar erbij, een onhandelbaar dier dat niet verdoofd kan worden, een boos of angstig dier dat zich niet laat pakken in de kooi zijn enkele voorbeelden) Dit enkel indien u een mondkapje draagt.


2. Komt u iets afhalen of kopen?

Stap 1: Bel Animali 02/3550270, mail ons op info@animali.be of via https://mijndieren.eu/nl/practice/animali om ons te laten weten wat u nodig heeft zodat wij dit al kunnen klaarzetten voor u.
Stap 2: Animali zal met u een tijdspanne afspreken waarop u uw voeding of medicatie kan komen afhalen.

Stap 3: U parkeert uw wagen op de parking.

Stap 4: U stapt naar de voordeur van de praktijk, waar een uithangbord “bestellingen” staat en drukt daar op de bel. U zorgt voor minstens 1.5m afstand met de andere aanwezige mensen.

Stap 5: Er komt een assistente om u verder te helpen.
We doen ons uiterste best om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. We zijn heel erg blij met de grote solidariteit die jullie tonen en het begrip voor de nieuwe manier van werken.
Hou het gezond.
Veel groetjes, we missen jullie,
Birgit, Sylvia, Fien, Andreas, Aurélie, Ellen, Céline, Christel, Alisson, Tessa, Silvia, Femke & Karlien (en in blijde verwachting van 3 extra collega's)