Keeping you posted


We've got some news for you

curve img-2681

Covid-19

Welke maatregelen nemen we bij Animali?

Flatten the curve


1. Komt u voor een afspraak?


Animali neemt duidelijk maatregelen rondom het COVID-19 om niet alleen u te beschermen maar ook om ervoor te zorgen dat wij uw dieren kunnen blijven helpen. Uiteraard blijven we telefonisch en in levende lijve bereikbaar tussen 8u en 22u en beschikbaar voor uw zieke dier. Indien u vragen heeft of twijfelt, bel ons gerust 02/3550270.

1. Komt u voor een afspraak?

Stap 1: U parkeert uw wagen zoals altijd op de parking.
Stap 2: U blijft in de auto en belt naar Animali 02/3550270 en zegt dat u er bent. De dierenarts die uw dier zal verzorgen komt aan de lijn en luistert naar uw verhaal en de reden van uw komst.
Stap 3: De dierenarts zal uw dier uit uw auto komen halen, we vragen u vriendelijk in uw wagen te blijven zitten en eventjes te wachten.
Stap 4: De dierenarts gaat alleen met uw dier naar binnen, terwijl u eventjes in de auto blijft wachten.
Stap 5: We zetten tijdelijk 2 dierenartsen of 1 dierenarts met dierenartsassistente in per klant. Met andere woorden zullen er twee professionals tegelijk uw dier verzorgen zodat u niet te lang moet wachten in de auto.
Stap 6: De dierenarts belt u na afloop van de consultatie met alle uitleg.
Stap 7: De assistente brengt u uw dier terug en de eventueel toe te dienen medicatie.
Stap 8: De assistente handelt de betaling af met u, terwijl u in de auto blijft.

Enkel in bepaalde gevallen, zullen uitzonderingen toegelaten worden (bv euthanasie, hond die enkel onder appel is met eigenaar erbij, een onhandelbaar dier dat niet verdoofd kan worden, agressief dier dat zich niet laat pakken in de kooi zijn enkele voorbeelden)

2. Komt u iets afhalen of kopen?

Stap 1: Bel Animali 02/3550270 of mail ons info@animali.be om ons te laten weten wat u nodig heeft zodat wij dit al kunnen klaarzetten voor u.
Stap 2: Animali zal met u een tijdspanne afspreken waarop u uw voeding of medicatie kan komen afhalen.
Stap 3: U parkeert uw wagen op de parking.
Stap 4: U stapt naar de grote grijze poort, die zich rechts van de normale ingang van de praktijk bevindt en daar drukt op de bel.
Stap 5: Er komt een assistente om u verder te helpen.